In het kort

Spellbound Internet Solutions is een in Zevenbergen (Noord-Brabant) gevestigd internetbureau dat actief meedenkt, adviseert, ontwerpt en realiseert. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. U kent uw bedrijf en uw branche immers beter dan wie dan ook. Door uw kennis en ervaring te koppelen aan onze expertise op het gebied van internet bereiken we de beste resultaten.

Daarbij stellen we uw doelstellingen centraal. Misschien wilt u direct meer sales behalen via een webshop, uw merk naar een hoger niveau brengen door het web in te zetten als branding tool of juist kosten besparen door de inzet van een slimme webapplicatie. Of het nu gaat om omzet, kostenreductie of branding, úw doelen vormen het uitgangspunt.

We zien onszelf daarbij bij voorkeur in de rol van uw strategische partner. Dat betekent dat we ook ná de oplevering graag met u blijven samenwerken. Maar als u dat beter uitkomt, dan bedenken en realiseren we met evenveel liefde een oplossing waarmee u geheel zelfstandig jaren verder kunt.

We zijn geen vergadertijgers of dikke-rapportenschrijvers. Maar we leggen zaken wel graag goed vast zodat plannen en afspraken helder en duidelijk zijn. Bovendien dwingen we hiermee zowel u als onszelf deze zaken ook goed door te denken.

Achtergrond
De man achter Spellbound is Olav Landa. Hij volgde de opleiding HEAO-CE in Eindhoven en studeerde daarna bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij voltooide beide opleidingen ook daadwerkelijk. Tijdens de tweede studie werd hij zodanig gegrepen door computertechnologie in het algemeen en het internet in het bijzonder dat hij besloot het tot zijn beroep te maken. Dat voltrok zich nog net in het vorige decennium, in 1999 om precies te zijn.

 

In zijn vrije tijd speelt hij graag (maar wel erbarmelijk slecht) gitaar en is hij film- en muziekfanaat. Verder is hij getrouwd met Eva en is hij het baasje van Weimaraner Jansen.

Focus op Microsoft technologie

We hebben een passie voor internet-technologie en zijn dan ook thuis in talen en technieken als (X)HTML, HTML5, CSS, Javascript/JQuery en SQL. Aan de back-end hebben we een voorkeur voor Microsoft technologie.

Focus op MKB

Hoewel we ook voor top-500 bedrijven werkten, behoort het merendeel van onze klantenkring tot het midden- en kleinbedrijf. In dat segment werken voor een grote variëteit aan organisaties: Van industriële toeleveranciers tot consultants, van eenmanszaken tot bedrijven met tientallen werknemers. Wat deze organisaties echter gemeen hebben, is een sterke focus op internet. Wat ze ook delen is de behoefte aan korte lijnen, flexibiliteit, pragmatisme en online oplossingen die werken.

Wat we doen

Onze dienstverlening is onder te brengen in vier samenhangende disciplines:

  • Strategie
  • Creatie
  • Realisatie
  • Exploitatie

Lees meer over onze expertises.

hoe we werken

Het merendeel van onze projecten verloopt volgens een vast stappenplan.

Lees meer over onze werkwijze.