D&F Website

www.denf.nl

D&F helpt organisaties met het analyseren, reduceren en beheersen van veiligheidsrisico's. Want risico's kunnen immers leiden tot incidenten en incidenten kunnen leiden tot ongevallen.

De strategie die D&F hanteert om haar markt te creëren is een compleet aanbod van producten en diensten op 3 vlakken, namelijk technische veiligheid (machine- en procesveiligheid), veiligheidsmanagement en veiligheidscultuur en -gedrag.

Sinds 1993 is D&F Group B.V. gegroeid van 2 medewerkers naar bijna 30.

De vraag

Een corporate website die bezoekers en (potentiële) klanten informeert over de expertises en diensten van D&F. Maar ook een saleskanaal met o.m. de mogelijkheid voor bezoekers om zich in online te schrijven voor de veiligheidstrainingen van D&F.

De oplossing

De website vormt enerzijds een platform voor interessante informatie (o.a. vrij toegankelijke artikelen en whitepapers die zijn te downloaden na registratie) binnen het vakgebied veiligheid. Anderzijds worden de producten en diensten D&F op aantrekkelijke wijze gepresenteerd . Alle secties vormen een samenhangend geheel door eenduidigheid in vormgeving, navigatie en interactie. Vrijwel alle content kan door medewerkers van D&F zelf worden beheerd middels het Spellbound CMS.

Bijzonderheden
  • E-commerce mogelijkheden: online inschrijven voor trainingen, verkoop software en vakboeken
  • Responsive design
  • Vormgeving door 100.nl
  • Beheerbaar middels het Spellbound CMS

Bezoek de website