MakeupMyMind.nl Website

www.makeupmymind.nl

MakeupMyMind is de meest uitgebreide en leukste website over beauty en make-up van de Lage Landen. MakeupMyMind.nl is uniek binnen het aanbod van alle huidige blogs en sites binnen het segment omdat het een zeer brede waaier aan soorten informatie biedt. Naast tips, nieuws, reviews, Youtube filmpjes, columns en blogs is er ook ruimte voor achtergrondinformatie over cosmeticamerken en producten die op dit moment 'hot' zijn. En als klap op de vuurpijl zijn er de eigen Youtube films waarin de kijker meegezogen wordt in de wereld van MakeupMyMind co-founder en beautygoeroe Eva Landa.

De uitdaging

De 'challenge' was snel geformuleerd: Bouw de leukste en meest uitgebreide website over beauty in het algemeen en make-up in het bijzonder.

De oplossing

De vertaling van de uitdaging naar een businessplan en de daaruit voortvloeiende strategische en tactische plannen hadden meer voeten in de aarde. Maar het moest op orde zijn voordat de volgende stap werd genomen. Een onderneming zonder heldere doelstellingen en een strijdplan is immers een ongeleid projectiel.

Spellbound ontwierp en ontwikkelde een website met een lichtgewicht, maar elegante interface en een heldere structuur. De website is responsive (mobile first) en maakt onder meer gebruik van jQuery en Google Fonts. Alle secties zijn ontworpen en gebouwd met het uitgangspunt 'content is king' in het achterhoofd.

Bijzonderheden
  • Eigen venture
  • Responsive design
  • Volledig te beheren middels het Spellbound CMS

Bezoek de website