Okoko Recepten Website

www.okokorecepten.nl

De Okokorecepten website geeft 7 dagen per week, 365 dagen per jaar antwoord op de vraag "Wat eten we vandaag?". Dit door bezoekers snel en eenvoudig naar de gewenste recepten te leiden. Onderscheidend daarbij is de focus op kwaliteitsrecepten die afkomstig zijn uit betrouwbare bron, namelijk kookboeken. Niets is immers vervelender dan een niet kloppend recept.

Door de nadruk op kwaliteit weten bezoekers zich verzekerd van goede, actuele en relevante recepten die altijd uniform, duidelijk en eigentijds worden gepresenteerd. Dat dat naar meer smaakt bewijst het groeiend aantal thuiskoks dat voor Okoko recepten kiest.

De vraag

Een website waarmee okoko uit kan groeien tot de top van de Nederlandse recepten segment.

De oplossing

Spellbound ontwikkelde een website met een lichtgewicht interface die makkelijk en snel toegang biedt tot de belangrijkste informatie: de heerlijke recepten. De back-end (Spellbound CMS) biedt de beheerders de mogelijkheid de content eficiënt te beheren.

De website was in 2009 al responsive. Avant la lettre, maar beperkt. Sinds 2013 is de website echt bruikbaar op alle schermen.

Bijzonderheden
  • Responsive design
  • Uitstekend vindbaar in de zoekmachines
  • Volledig te beheren middels het Spellbound CMS
  • Integratie met 3rd party ads (Semilo)

Bezoek de website