Sence Copenhagen Website

www.sence-copenhagen.com

SENCE Copenhagen is een jong en opkomend designmerk uit Scandinavië. SENCE Copenhagen staat voor exclusieve juwelen voor de trendsettende vrouw, die graag haar individuele stijl benadrukt. SENCE Copenhagen maakt het mogelijk dat vrouwen, tegelijk met kleding en make-up, ook dagelijks van juwelen kunnen wisselen. Zo schenkt SENCE Copenhagen vrouwen de vrijheid op een zodanige wijze met juwelen te spelen dat het hun persoonlijke stijl onderstreept.

SENCE Copenhagen is een fashionleader aan de frontlinie van de laatste trends. Het merendeel van de juwelencollectie wordt sterk beïnvloed door trends, stemmingen en de kleuren van het modeseizoen; de juwelen complementeren in die zin de prêt-à-porter van het seizoen.

De vraag

Een website waarop de bezoekers op een speelse manier kunnen kennismaken met de juwelencollecties van SENCE Copenhagen.

De oplossing

De website toont, naast uiteraard de prachtige juwelen, ook de wereld achter SENCE: interessante feiten over de gebruikte edelmetalen, sneak previews van komende collecties en videomateriaal van beurzen waarop SENCE Copenhagen exposeerde. De website wordt beheerd met behulp van het Spellbound CMS.

Bijzonderheden
  • Internationale Store Locator
  • Speelse inkijk in de wereld van SENCE Copenhagen
  • Beheerbaar middels het Spellbound CMS

Bezoek de website