Seuren Tafels Website

www.seuren-tafels.nl

Seuren Tafels ontwerpt en fabriceert topkwaliteit eettafels, salontafels en wandtafels. Tafels van Seuren Tafels zijn verkrijgbaar in vele houtsoorten en worden op maat gemaakt. De kracht ligt in het bedenken van de meest creatieve oplossingen voor alle soorten interieurs.

Seuren Tafels staat voor vakmanschap, innovatieve ontwerpen en topkwaliteit. Opgericht in 1996 door Michel Seuren heeft het bedrijf in korte tijd een stevige plaats veroverd in de lijst van vooraanstaande meubelfabrikanten. Iets waar Seuren Tafels zeker trots op kan zijn.

De ontwerpen van Seuren Tafels zijn mooie en gewaagde tafels die vaak net even anders zijn. De kracht ligt absoluut in de creatieve oplossingen voor eettafels en salontafels. Met zeven topcollecties en elf houtsoorten heeft eenieder alle vrijheid om zijn eigen houten tafel te creëren. Die combinatie van innovatief ontwerp, eigen fabricage en creatie door de klant, maken van Seuren Tafels dé specialist in houten tafels op maat.

De vraag

Een website die perfect laat zien waartoe Seuren Tafels in staat is op het gebied van de creatie van topkwaliteit tafels. En die en passant consumenten naar de showrooms van de dealers lokt.

De oplossing

De website toont alle tafels, gegroepeerd in collecties en vergezeld van alle details omtrent de configuratiemogelijkheden. Met een enkele muisklik kan de bezoeker de configurator starten om de tafel van zijn keuze helemaal op maat te maken. De tafels, hun configuratiemogelijkheden en anderssoortige content zijn beheerbaar door het Spellbound CMS.

Bijzonderheden
  • Configurator waarmee bezoekers hun eigen tafel kunnen creëren
  • Responsive tafel slideshow voor weergave in showrooms van dealers
  • Beheerbaar middels het Spellbound CMS

Bezoek de website