Verzendverpakking.com Website

www.verzendverpakking.com

Verzendverpakking.com is leverancier van verzendverpakkingen, -materialen en -dozen, waarbij kwaliteit, snelle levering en aandacht voor milieu centraal staan. Doel is iedere ondernemer van de juiste verpakking te kunnen voorzien.

Het assortiment omvat diverse typen dozen, enveloppen, speciale verpakkingen voor media en verpakkingen voor boeken, kokers, verzendzakken, opvulmaterialen and tapes.

Verzendverpakking.com biedt een Niet goed, geld terug garantie, rekent bij iDEAL betaling geen verzendkosten levert door de grote voorraad altijd snel. Verzendverpakking.com maakt deel uit van de Tupak Groep.

De vraag

Een laagdrempelige en vriendelijk ogende webshop die op alle platforms goed werkt. En waarop, ondanks de soms complexe prijsstaffels, makkelijk besteld kan worden.

De oplossing

Spellbound ontwikkelde een webshop met responsive front-end waardoor de (aspirant) koper zijn winkelwagentje op elk type apparaat kan vullen, of dat nu een smartphone, een tablet of een desktop PC is. De back-end (Spellbound CMS) biedt de beheerders de mogelijkheid de content, waaronder het productassortiment, eficiënt te beheren.

Bijzonderheden
  • Responsive design
  • Integratie met payment service provider Icepay
  • Volledig te beheren middels het Spellbound CMS

Bezoek de website